Ervaar het Texelse landleven op de Vrijheid

Erleben Sie das Texelsche Landleben auf De Vrijheid

Zoek & Boek

Suchen & Buchen

header-homepage

Ervaar het Texelse landleven op de Vrijheid

Een prachtig weids uitzicht, met de mooiste Texelse natuurgebieden op slechts luttele kilometers afstand. De perfecte locatie voor een heerlijke vakantie op Waddeneiland Texel: De Vrijheid biedt u Paal 86, een ruim en comfortabel ingericht landhuis geschikt voor acht personen, en de knusse 2-persoons bed & breakfast-accomodaties Melkstal en Plantage.

Image

Een fantastische ligging

Vakantieverblijf De Vrijheid ligt op een rustige plek in Midden-Eierland en is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de natuurgebieden De Slufter, De Muy en De Schorren, de rustige waddenstrandjes of het nostalgische dorpje Oosterend. Het erf is landelijk ingericht met veel groen en mooie, grote tuinen.

Veel ruimte om te genieten

Zowel ons landhuis als de B&B-accommodaties zijn compleet ingericht en liggen op een prachtige locatie in het noordelijk deel van Texel, met veel privacy en ruimte om uw auto op het erf te parkeren. Uw (elektrische) fiets kunt u veilig en droog neerzetten in onze overdekte stallingruimte. Alle accommodaties beschikken natuurlijk over gratis WIFI.

Code 1552, Hoofdweg 86, Plantage, K Boks. justinsinner  (7)
Code 1550, Hoofdweg 86, vakantiehuis, K Boks. justinsinner  (12)
steen
Code 1550, Hoofdweg 86, vakantiehuis, K Boks. justinsinner  (9)

Bereikbaar en toegankelijk

Volledig aangepast

Paal 86 volledig aangepast voor mindervalide gasten: de benedenverdieping is ruim, de vertrekken zijn drempelvrij en de badkamer is rolstoeltoegankelijk en geschikt voor het gebruik van bijvoorbeeld een tillift of douchebrancard. Ook het terras is goed berijdbaar met een rolstoel of booster.

Texel doet veel aan een goede bereikbaarheid voor mensen in een rolstoel of andere lichamelijke beperking. Veel faciliteiten zijn hiervoor goed ingericht. Het is zelfs mogelijk om met een speciale rolstoel over het strand te gaan of de zee in de rijden! Op de website www.toegankelijktexel.nl vindt u meer informatie en tips.

Recensies

Image
Image

Bed&Breakfast en appartementen

Copyright DeVrijheidTexel.nl

Website door Webjongens

Image