Zoeken & Boeken

logo

Bed&Breakfast en appartementen

Kamara & Kees Boks

Hoofdweg 86
1795 JE De Cocksdorp - Texel

Telefoon: (0031)  06 - 57950735
contact:   

Ervaar het Texelse landleven op De Vrijheid

Een prachtig weids uitzicht, met de mooiste Texelse natuurgebieden op slechts luttele kilometers afstand. De perfecte locatie voor een heerlijke vakantie op Waddeneiland Texel: De Vrijheid biedt u Paal 86, een ruim en comfortabel ingericht landhuis geschikt voor acht personen, en de knusse 2-persoons bed & breakfast-appartementen Melkstal en Plantage.

Gratis internet

Alle accommodaties beschikken over gratis WIFI

Fantastische ligging

Vakantieverblijf De Vrijheid ligt op een rustige plek in Midden-Eierland en is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de natuurgebieden De Slufter, De Muy en De Schorren, de rustige waddenstrandjes of het nostalgische dorpje Oosterend. Het erf is landelijk ingericht met veel groen en mooie, grote tuinen.

Gratis WIFI

Zowel ons landhuis als de B&B-appartementen zijn compleet ingericht en liggen op een prachtige locatie in het noordelijk deel van Texel, met veel privacy en ruimte om uw auto op het erf te parkeren. Uw (elektrische) fiets kunt u veilig en droog neerzetten in onze overdekte stallingruimte. Alle accommodaties beschikken over gratis WIFI. Roken is niet toegestaan.

Bereikbaar en toegankelijk

Ons vakantiehuis is toegankelijk voor mindervalide gasten.
Kijk hier voor onze faciliteiten.

Volledig aangepast

Paal 86 volledig aangepast voor mindervalide gasten: de benedenverdieping is ruim, de vertrekken zijn drempelvrij en de badkamer is rolstoeltoegankelijk en geschikt voor het gebruik van bijvoorbeeld een tillift of douchebrancard. Ook het terras is goed berijdbaar met een rolstoel of booster.

Texel doet veel aan een goede bereikbaarheid voor mensen in een rolstoel of andere lichamelijke beperking. Veel faciliteiten zijn hiervoor goed ingericht. Het is zelfs mogelijk om met een speciale rolstoel over het strand te gaan of de zee in de rijden! Op de website www.toegankelijktexel.nl vindt u meer informatie en tips.

Reserveer nu uw Texelvakantie op De Vrijheid, en vul het contactformulier in voor een aanvraag.

Knus en gezellig

Heerlijk buiten genieten van de rust

Ook voor grotere gezinnen geschikt

logo

Bed&Breakfast en appartementen

Kamara & Kees Boks

Hoofdweg 86
1795 JE De Cocksdorp - Texel

Telefoon: (0031)  06 - 57950735
contact: